2 Feb 2017

GIVEAWAY : INI BLOG SIAPA? (DI TUTUP!!)


Begitu banyak blog di luar sana sampaikan tak sempat nak kenal dengan semua orang. Awak siapa? Asal mana? Dan bila muncul blogger baru macam sis ni, lagi lah tak sempat nak kenal-kenal kan... Jadi disebabkan tu sis lancarkan giveaway nie. Sekurang-kurangnya kita semua dapat berkenalan dengan lebih rapat antara satu sama lain...

CARA SERTAI MUDAH saja....

1. Buat Entry dengan tajuk "GIVEAWAY : INI BLOG SIAPA?"
2. Masukkan banner di atas ke dalam entry dan link kan semula ke sini.
3. Perkenalkan secara ringkas mengenai diri awak.
4. Follow Blog Sis Hawa
5. Add FB Siti Awadah
6. Tinggalkan link entry awak di ruangan komen
          DAN
SEDANG MENANTI UNTUK SEORANG PEMENANG UTAMA 


 TARIKH  GIVEAWAY = 03 FEB 2017 - 13 FEB 2017

3 Pemenang Bertuah akan di pilih melalui random.org
dan Seorang Pemenang Utama akan di pilih oleh sis sendiri
SEMUA PEMENANG AKAN DI UMUMKAN PADA 15 FEB 2017

SENARAI PESERTA (Jom Kita Blogwalking) 
1. MAS
2. ELSA
3. AAISY
4. MULAN
10. TIKAH
11. MIERA
12. MAI
13. SHA
14. HANIS
15. AIDA
16. SYED
17. TOMODACHI
18. LIEZ
19. RII
20. HANI 
21. FARHANAH
22. MRS VALENTINE
23. RINA
24. ARIL
25. SYA MIMIE
26. AIMAN
27. FARAH
28. CIK ILA
29. DOKTOR ROZITA
30. MOMY
31. UMI FUZY
32. ZAFIRAH NAZRI
33. LOKMAN
34. GALAKSI VIRAL
35. RADHIA
36. JM
37. SYAKIRAH
38. NUFAZ
39. SAYIDAH NAPISAH
40. JIA RIZAIRA

p/s: sebagai tanda penghargaan, semua peserta akan di senaraikan di bloglist blog ini selama sebulan (SEPANJANG MARCH)

Kongsikan

Artikel Berkaitan

GIVEAWAY : INI BLOG SIAPA? (DI TUTUP!!)
4/ 5
Oleh

Langgan Menerusi Email

Suka dengan artikel di atas? Tambahkan email Anda untuk langganan.

81 comments

Tulis comments
avatar
Mas
2 February 2017 at 20:23

Hi saya join!

http://masturanasarudin.blogspot.com/2017/02/giveaway-ini-blog-siapa-13-feb-17.html

Reply
avatar
2 February 2017 at 21:23

terima kasih mas.... salam kenal ya :D

Reply
avatar
2 February 2017 at 21:29

elsa join :*

http://elsaalicious.blogspot.my/2017/02/giveaway-ini-blog-siapa.html

elsa tak dapat nak like FB page yang sis bagi tu sebab page tu tak wujud hehe

Reply
avatar
2 February 2017 at 21:55

AAISY JOIN :)

http://theaaisy.blogspot.my/2017/02/giveaway-ini-blog-siapa.html

Reply
avatar
2 February 2017 at 22:38

salam kenal daripada celoteh adkdayah =)

Reply
avatar
3 February 2017 at 04:57

saya join..

http://darihatimissmulan.blogspot.my/2017/02/giveaway-ini-blog-siapa.html

Reply
avatar
3 February 2017 at 05:46

http://www.syuhadasalleh.my/2017/02/giveaway-ini-blog-siapa.html

Reply
avatar
3 February 2017 at 13:25

http://jom-santai-aje.blogspot.my/2017/02/giveaway-ini-blog-siapa.html

Reply
avatar
4 February 2017 at 01:57

salam. saya join ye.

http://presntisgift.blogspot.my/2017/02/giveaway-ini-blog-siapa.html

Reply
avatar
4 February 2017 at 03:41

saya join yer..

http://mulan-sahbanu.blogspot.my/2017/02/giveaway-ini-blog-siapa.html

Reply
avatar
4 February 2017 at 08:59

Hi selamat bersegmen (^_^).

Reply
avatar
4 February 2017 at 17:27

Assalamualaikum . Wani join (:

http://diarikuwaniesyazwani.blogspot.my/2017/02/giveaway-ini-blog-siapa.html

Reply
avatar
5 February 2017 at 10:33

Salam kenal, Sis Hawa. Done follow sini. Moga GA yang dianjurkan dapat sambutan.

Reply
avatar
5 February 2017 at 16:57

salam kenal sis, akak join :)

Reply
avatar
5 February 2017 at 17:34

salam kenal... terima kasih, nnti bagi link kat sini ya :D

Reply
avatar
6 February 2017 at 12:38

http://missatikahrashid.blogspot.my/2017/02/giveaway-ini-blog-siapa.html
thanks akak jemput . bru dpt join ni :D

Reply
avatar
6 February 2017 at 15:43

Salam..sy join ya

http://satupermata.blogspot.my/2017/02/giveaway-ini-blog-siapa.html

Reply
avatar
7 February 2017 at 03:45

Assalamualaikum Sis Hawa, Mai datang join giveaway, hehehe.
http://missobsesi.blogspot.com/2017/02/giveaway-ini-blog-siapa.html

Reply
avatar
7 February 2017 at 09:44

sha joint..
http://kasihkuamani.blogspot.my/2017/02/giveaway-ini-blog-siapa.html

Reply
avatar
7 February 2017 at 12:46

Hanis join =)

https://hanismasturina.blogspot.my/2017/02/giveaway-ini-blog-siapa.html

Reply
avatar
7 February 2017 at 13:18

bismillah... aida join :)
http://www.adianiez.com/2017/02/giveaway-ini-blog-siapa.html

Reply
avatar
7 February 2017 at 14:43

https://anothersyed.blogspot.my/2017/02/giveaway-ini-blog-siapa.html

Saya join ya sis hawa hehehe:)

Reply
avatar
7 February 2017 at 15:07

salam, sy join ya :)

http://min-mi.blogspot.my/2017/02/1322017-giveaway-ini-blog-siapa.html

Reply
avatar
7 February 2017 at 15:32

SAYA DAH JOIN FOLLOWER #48
http://deariescouple.blogspot.com/2017/02/giveaway-ini-blog-siapa.html
SALAM BW

Reply
avatar
7 February 2017 at 16:18

Rii join.

http://realsviors.blogspot.my/2017/02/giveaway-ini-blog-siapa.html

Reply
avatar
7 February 2017 at 16:23

salam kenal Tomodachi... sorry tanya maksud Tomodachi tu apa ya? :D

Reply
avatar
7 February 2017 at 16:24

alhamdulillah... terima kasih aida sudi support

Reply
avatar
7 February 2017 at 16:25

TQSM Sha.. really appreciate it :D

Reply
avatar
7 February 2017 at 16:25

waalaikumsalam... terima kasih Mai comey :D

Reply
avatar
7 February 2017 at 16:26

Tima kasih miera... goodluck! :D

Reply
avatar
7 February 2017 at 16:27

waalaikumsalam... terima kasih wani :D

Reply
avatar
7 February 2017 at 16:27

THANKS juga sebab sudi join.. :D

Reply
avatar
7 February 2017 at 16:28

Tima kasih sudi support GA ni :D Goodluck!

Reply
avatar
7 February 2017 at 16:28

Tima kasih sudi support GA ni :D Goodluck!

Reply
avatar
7 February 2017 at 16:29

Tima kasih sudi join... goodluck :D

Reply
avatar
7 February 2017 at 16:29

Tima kasih Mulan sudi support GA ni :D Goodluck!

Reply
avatar
7 February 2017 at 16:30

TQ support.. happy besday elsa

Reply
avatar
7 February 2017 at 16:31

Tima kasih sudi support GA ni :D Goodluck!

Reply
avatar
7 February 2017 at 20:40

Terima kasih Rii... salam kenal :D

Reply
avatar
8 February 2017 at 05:32

Saya join...

http://jombercontest.blogspot.my/2017/02/giveaway-ini-blog-siapa.html

Reply
avatar
8 February 2017 at 09:45

Farhanah join jugak ye.

https://frrnxh.blogspot.my/2017/02/giveaway-ini-blog-siapa.html

Reply
avatar
8 February 2017 at 11:30

http://msvelentine.blogspot.my/2017/02/giveaway-ini-blog-siapa.html

join

Reply
avatar
8 February 2017 at 11:59

saya join

http://meinnameisthazrina.blogspot.com/2017/02/giveaway-ini-blog-siapa.html

Reply
avatar
8 February 2017 at 12:18

terima kasih sudi support GA ni :D

Reply
avatar
8 February 2017 at 12:22

ok... di alu-alukan. goodluck dear :)

Reply
avatar
8 February 2017 at 15:27

aril join yea..

https://muhammadshahril97.blogspot.my/2017/02/giveaway-ini-blog-siapa.html

Reply
avatar
8 February 2017 at 16:18

http://hanyadihatiku.blogspot.my/2017/02/giveaway-ini-blog-siapa.html

join sama.. ^_^

Reply
avatar
8 February 2017 at 22:27

http://themaiman.blogspot.my/2017/02/giveaway-ini-blog-siapa.html

bismillah saya join ye :)

Reply
avatar
9 February 2017 at 00:09

join ya :)
http://fws00blog.blogspot.my/2017/02/giveaway-ini-blog-siapa.html

Reply
avatar
9 February 2017 at 01:18

Cik Ila join. Selamat berkenalan.

http://cikilamenari.blogspot.my/2017/02/giveaway-ini-blog-siapa.html

Reply
avatar
9 February 2017 at 10:20

assalamualaikum dik.. akak dah join tau!

http://www.ceritaita.com/2017/02/giveaway-ini-blog-siapa.html

Reply
avatar
9 February 2017 at 11:40

Selamat brkenalan cik ila :D

Reply
avatar
9 February 2017 at 11:40

Waalaikumsalam kak ita. Terima kasih ya kak :D

Reply
avatar
9 February 2017 at 17:14

momy join ya :)

http://adilasrie.blogspot.my/2017/02/giveaway-ini-blog-siapa.html

Reply
avatar
9 February 2017 at 18:43

Waalaikummussalam ..sy join jugak. selamat berkenalan

http://sweetsourleyra.blogspot.my/2017/02/giveaway-ini-blogs-siapa.html

Reply
avatar
10 February 2017 at 14:37

saya nak join jugak

http://thezafirahnazri.blogspot.com/2017/02/giveaway-ini-blog-siapa.html

Reply
avatar
10 February 2017 at 17:08

LOKMAN JOIN...
http://penggaliilmudunia.blogspot.com/2017/02/giveaway-ini-blog-siapa.html

Reply
avatar
10 February 2017 at 20:29

Salam perkenalan. Galaksi Viral Join Juga. :)
http://galaksiviral.blogspot.my/2017/02/giveaway-ini-blog-siapa.html

Reply
avatar
11 February 2017 at 11:09

saya join

http://penselduabee.blogspot.my/2017/02/giveaway-ini-blog-siapa.html

Reply
avatar
11 February 2017 at 12:28

Join
https://belogsjm.blogspot.my/2017/02/giveaway-ini-blog-siapa.html?m=1

Reply
avatar
11 February 2017 at 14:12

hai..assalamualaikum..tak sempat nak join..akak boleh follow my blog..blog rabiahtul adawiyah.

Reply
avatar
11 February 2017 at 19:11

http://littlesnorlax.blogspot.com/2017/02/giveaway-ini-blog-siapa.html

hai :D

Reply
avatar
12 February 2017 at 10:35

saya join :)

https://azraq-hydrangea.blogspot.my/2017/02/giveaway-ini-blog-siapa.html

Reply
avatar
13 February 2017 at 12:35

Join :)
http://www.sayidahnapisah.com/2017/02/giveaway-ini-blog-siapa.html

Reply
avatar
13 February 2017 at 22:12

Join sini
https://ariazir.blogspot.my/2017/02/giveaway-ini-blog-siapa.html

Reply
avatar
14 February 2017 at 16:11

La dh close ke baru nk join...;-(

Reply

Tiap baris kata boleh mencerminkan sikap si penulisnya dan terima kasih banyak di atas komen baik anda.