11 Mar 2017

Blog Aku Kena Tegur !

Blog aku kena tegur! Padan muka aku. Itulah sapa suruh berkecimpung sangat dalam dunia blogging ni. Lain kali duduk dapur jer tak payah nak tulis menulis ni. Nak tahu siapa tegur aku? Namanya Mira Zahar, pemilik blog https://mirazahar.blogspot.my.

Nanti! Nanti! Sebelum kalian singgah ke blog nya tu suka aku beritahu yang beliau menegur aku dengan cara yang baik tanpa sebarang niat untuk cari gaduh pun. 

Actually, Mira menegurku kerana dia sudah berjanji untuk mereview blog ini sempena kemenanganku dalam contest yang di anjurkan oleh Elsa tempohari. Aku pun tak perasan yang Mira dah pun publish review yang di buatnya ke atas blog ini pada 07 Mac yang lalu. Asyik sangat menulis entry dan blogwalking sampaikan lupa nak singgah ke blog Mira. 

Sis minta maaf ya Mira... sis pun tak sangka yang Mira akan review secepat ni. :D

Jangan marah ya kawan-kawan, saja je nak buat suspen.. hehe.. Inilah kata-kata yang Mira tujukan padaku tentang blog ini.


Apa pendapat awak? Setuju ke tidak dengan teguran yang di beri oleh Mira ni? Ke ada apa-apa lagi yang perlu di tambah? Kalau ada apa-apa yang kalian rasa perlu diperbaiki lagi tentang blog ni, boleh terus terang kat kotak komen di bawah tu. Inshaa Allah akan cuba diperbetulkan tapi harap-harap janganlah kasi komen yang terlaku kejam sangat ya.. kesian I tau! 

Last but not least, thank you so much for your words Mira. I really appreciate it. Ohya I'm glad to know you =D

Ada pelbagai cara  dan adab ketika menegur dan nabi sendiri menasihati kita supaya menegur dengan cara yang paling baik dan lembut supaya tidak memalukan dan menyakiti hati orang lain...

Kongsikan

Artikel Berkaitan

Blog Aku Kena Tegur !
4/ 5
Oleh

Langgan Menerusi Email

Suka dengan artikel di atas? Tambahkan email Anda untuk langganan.

34 comments

Tulis comments
avatar
11 March 2017 at 15:21

hehe..tu la kalau dh terjebak dgn menulis tu..xtoleh kiri kanan dah..kiki

Reply
avatar
11 March 2017 at 15:55

Sis nak tegur ni, Assalamualaikum... hihi... bukan calang-calang orang dapat review blog orang lain dan bukan calang-calang orang dapat terima teguran kan... terbaik sis...

Reply
avatar
11 March 2017 at 16:00

tejut kite tajuk kak hawa.. hehehe.. blog kak hawa dah mmg cun melecun dah!

Reply
avatar
11 March 2017 at 16:15

mak mertua lalu pun tak perasan umi oi :D

Reply
avatar
11 March 2017 at 16:15

Sis jawab teguran tu... Waalaikumsalam... :D kiki

Reply
avatar
11 March 2017 at 16:16

mujur adik busyra kita ni tak de sakit jantung kan :D

Reply
avatar
11 March 2017 at 18:18

Gempak la tajuk. haha.. bagus teguran tu bagi semangat lagi nak berblog.

Teguran pun teguran baik. Kalau blog saya yang kena review, mungkin tak dapat teguran sebaik ni :D

Reply
avatar
11 March 2017 at 21:30

setuju, blog sis tak loading. sukesukesuke

Reply
avatar
11 March 2017 at 22:20

Teguran yang membina semangat,kira okaylah.

Reply
avatar
11 March 2017 at 22:59

blog yg hebat dicampak kelaut menjadi pulau., hehe2 syabas ;p

Reply
avatar
11 March 2017 at 23:04

Seronokkan kena review sis.

AHahaha tajuk tuuuu panassss..kekeke

Reply
avatar
12 March 2017 at 00:25

maigod. ingatkan apa tadi hahahaa. nasib baca dulu. yelah typical malay kan malas membaca hahaha =DD

Reply
avatar
12 March 2017 at 01:20

Bestnya direview! hehehe blog sis memang best, ringan dan cantik :')

Reply
avatar
12 March 2017 at 09:49

Tahniah dear 👏👏👏
Seronok bila blog kita di'review'...

Reply
avatar
12 March 2017 at 10:46

blog akak memang cantik..jom akak follow my blog..blog rabiahtul adawiyah

Reply
avatar
12 March 2017 at 13:16

fae pun suka tgk header sis hawa :D

Reply
avatar
12 March 2017 at 15:00

Adoi.. seram baca tajuk.. Hahaha.. sabar jelah ngn hawa nie..

Reply
avatar
12 March 2017 at 15:36

TEGURAN tak semestinya semua negetif. Blog dedauncomel pun ok. Sis dah singgah takde apa-apa masalah :D

Reply
avatar
12 March 2017 at 15:38

sis pun happy bila dpt tahu hal ni. syukur alhamdulillah :D

Reply
avatar
12 March 2017 at 15:38

makin semangat nak berblog :D

Reply
avatar
12 March 2017 at 15:40

mujur baca sampai habis kalau tidak dah salah sangka :D kiki

Reply
avatar
12 March 2017 at 15:41

blog sis belum sehebat blog syed. Masih ada banyak kekurangan lagi ni tapi inshaAllah akan cuba di perbaiki mana yg kurang.

Reply
avatar
12 March 2017 at 15:42

TQ dear. ha ah seronok bila dapat tahu pendata orang lain tentang kita. Mujur komen baik2 je.. fuh lega

Reply
avatar
12 March 2017 at 15:42

blog akak masih bnyk yg kurang juga. Akak dah singgah dan follow. Ada masa singgahlah sini lagi ya

Reply
avatar
12 March 2017 at 15:43

terima kasih fae. Header bikin sendiri tu. Takde la pandai sangat, sikit sikit boleh lah

Reply
avatar
13 March 2017 at 16:44

hi hi hi :)
gitu rupa nyer ...

Reply

Tiap baris kata boleh mencerminkan sikap si penulisnya dan terima kasih banyak di atas komen baik anda.