12 Mar 2017

Cara Cepat Undi Protege Mentor Milenia 2017

Assalamualaikum... salam Ahad. Macam biasalah aku sekarang di depan TV melayan Mentor 2017. Selagi Usop belum terkeluar bermakna aku akan mengundinya lagi. Jika ada rezeki menang alhamdulillah,

Honestly, aku ni sebenarnya bukan kaki undi tau. Tambah-tambah kalau undi yang melibatkan SMS, terfikir aku "undi pakai SMS, sekali undi 50sen.. ish rugi rugi" Haa sampai tahap tu fikiran aku.. Actually alasan je semua tu sebabnya memang aku tidak minat sangat sangat sangat dengan Mentor sebelum ni.

Tapi... tahun ini berbeza. Semua ni di sebabkan #Usopmentor #bakhg. "Hmm... Usop... Usop... apalah yang hang dah buat kat kak ni? "

Yang membuatkan aku berasa lebih selesa adalah di sebabkan undi Mentor boleh di lakukan secara online. Haaa kan best macam tu. Sambil-sambil layan Mentor boleh online pakai handphone, tab atau laptop untuk kasi undi... goodjob Mentor.

Bagi yang belum tahu bagaimana cara untuk undi protege di Mentor 2017. Ini aku kasi cara-caranya langkah demi langkah.. Cepat-cepat jangan lambat nanti undi di tutup.

Cara-caranya:

1- pergi ke >> https://www.tontonextra.com.my/tv3/mentor-milenia-2017/undi/



2- Scroll ke bawah dan klik atas gambar protege kegemaran anda

3- Sahkan undian

4- Terima kasih di atas undian anda...


Undian di buka setiap Ahad dari jam 6 petang - 10.30 malam
Hanya Seorang Protege saja boleh di undi setiap minggu


Kongsikan

Artikel Berkaitan

Cara Cepat Undi Protege Mentor Milenia 2017
4/ 5
Oleh

Langgan Menerusi Email

Suka dengan artikel di atas? Tambahkan email Anda untuk langganan.

12 comments

Tulis comments
avatar
12 March 2017 at 23:22

Mai tak tengok pun Mentor live, selalu tengok kat internet je,hehehe.

Reply
avatar
12 March 2017 at 23:44

takpe.. at least Mai ikut juga walau lmbat.. Mai sokong sapa tu?

Reply
avatar
12 March 2017 at 23:59

Masa dulu2 time belajar lagi memang sukalah undi2 artis kegemaran ni sekarang ni dah kurang, teringat masa dulu sbb agak minat dgn jozan dari zaman raja lawak sampailah ke MLM2012 haha tapi takat tu jerla..moga usop mentor jadi juara mentor milenia 2017 hehe

Reply
avatar
13 March 2017 at 00:50

Minggu ni takda penyingkiran 😄 Usop tak tertukar lirik eh time nyanyi? sebab tadi dengar macam tertukar. tapi biasalah tu, yang penting Usop buat yg terbaik 😉👌

Reply
avatar
13 March 2017 at 01:22

sis jarang undi2 utk prtandingan nyanyi ni sbb asyik layan drama je. Tapi tahun ni lain ckit

Reply
avatar
13 March 2017 at 01:24

Yang part last tu ye? Mungkin saja kot sebab lagu tu pun tak nyanyi sampai habis. Takpe nanti sis tanya kat Usop hal ni ya :D

Reply
avatar
13 March 2017 at 06:59

usop x hensem tp suara emas tuuhh.,

Reply
avatar
19 March 2017 at 20:31

hopefully usop memasuki ke final mentor melenia 2017
Usop memang bak hang lah
# steady usop#

Reply
avatar
19 March 2017 at 20:57

tahun ni follow sebab usop

Reply
avatar
19 March 2017 at 20:58

hensem... Allah buat semua comey lote cantik hensem.. :D cuma tu la lain orang lain kelebihannya hehe

Reply
avatar
19 March 2017 at 20:59

Final! Sis yakin Usop boleh sampai final. Juara ke tak itu isu no2 janji kita undi bagi smpai final dulu :D

Reply

Tiap baris kata boleh mencerminkan sikap si penulisnya dan terima kasih banyak di atas komen baik anda.