16 Mar 2017

Full Edit Blog Untuk Liez


Tempahan edit blog seterusnya di minta oleh Liez. Liez membuat tempahan melalui inbox facebook dan Liez inginkan sebuah blog berwarna hitam dan putih. Liez juga mahukan header yang di hiasi dengan bunga tulip. Liez ni memang minat giler dengan bunga tulip.

Setelah mengambil kira apa yang di minta oleh Liez, akhirnya aku mulakan kerja mengedit sebuah template yanga hanya akan di pakai oleh Liez. Bunga tulip berwarna kuning menjadi penarik utama untuk blog ini kerana Liez sendiri beritahu yang dia suka dengan warna kuning. 

Responsive with SEO template menjadi pilihan dan setelah mengodek itu dan ini supaya kena dengan permintaan Liez, akhirnya inilah dia wajah blog Liez selepas di makeover. Alhamdulillah, mujurlah Liez terus berpuashati sebaik saja melihatnya buat kali pertama. :D



Ini wajah blog Liez SEBELUM  di makeover.



dan ini pula wajah blog Liez SELEPAS di makeover. 




Untuk lihat secara live, boleh kunjungi blog Liez di : https://deariescouple.blogspot.my

Kongsikan

Artikel Berkaitan

Full Edit Blog Untuk Liez
4/ 5
Oleh

Langgan Menerusi Email

Suka dengan artikel di atas? Tambahkan email Anda untuk langganan.

6 comments

Tulis comments
avatar
16 March 2017 at 06:23

Salam pagi Khamis Awa..mmg cantik..terkejut semalam tengok wajah baru blog Liez tu..dia mmg peminat fanatik tulip..hehe

Reply
avatar
16 March 2017 at 07:40

Salam Pagi Khamis

Wah nie mmg cantik..Suka dengan mix colour tu

Reply
avatar
16 March 2017 at 19:17

Cantiknya..CR pun minat tulips

Reply
avatar
16 March 2017 at 21:07

Cantik. saya harap saya pun pandai buat blog design macam awak

Reply

Tiap baris kata boleh mencerminkan sikap si penulisnya dan terima kasih banyak di atas komen baik anda.