Header Baru Untuk Elsa

21:35

Alhamdulillah, akhirnya berjaya juga siapkan header untuk blog ElsaaliciousSebenarnya Elsa tempah header dari aku ni pada hari Sabtu lepas (04 Mac) tapi di sebabkan ada kecemasan jadi baru hari ini aku dapat submit pada Elsa.

Elsa mahukan sebuah header yang simple tapi bertemakan 'musim sejuk', ye lah dah namapun Elsa kan? Semestinya musim sejuk lah. Ala ala frozen gitu.

Risau juga masa submit pada Elsa tadi tapi bila saja Elsa lihat headernya dia terus reply


Alhamdulillah, syukur yang teramat sangat bila Elsa setuju dan berpuashati. Seronok sangat bila dapat feedback yang begini. Disebabkan kelewatan, aku turut kasi watermark sebagai freegift pada Elsa. At least takde la rasa bersalah sangat sebab Elsa terpaksa tunggu lebih lama dari masa yang di janjikan.


Bagaimanakah rupa header dan watermark baru untuk blog Elsa? Sama-sama kita nantikan apabila Elsa upload ke blog nya nanti ya. Buat masa ni Elsa belum tukar lagi jadi biar kasi suprise dulu la ya.

Pada rakan blogger lain, jika mahukan header baru macam Elsa, boleh hubungi sis melalui inbox facebook atau email. Harga untuk header hanyalah RM5 dan harga untuk watermark pula RM3.

Terima Kasih! :D


You Might Also Like

16 comments

  1. Terbaik sis, banyak job sekarang ni ya... teruskan usaha lagi sis...

    ReplyDelete
    Replies
    1. alhamdulillah... rezeki jangan di tolak :D

      Delete
    2. Betul-betul... rezeki jangan ditolak.. hihi

      Delete
  2. Wah tak sabar nk tgk header elsa 😊

    ReplyDelete
  3. Hahaha surprise! Tunggu tau tunggu tau

    ReplyDelete
  4. Alaaaa bila elsa nak tukar header diani. tak sabar pula rasanya.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha eh nanti laa. Header nak pakai lama tu hakhakhakhak

      Delete
  5. Alhamdulillah, teruskan usaha sis dalam apa jua bidang yang diceburi.. =)

    ReplyDelete
  6. Baru balik dari blog Elsa ni. Cepatlah tukar Elsaaaaa, mesti lawaaaa Sis Hawa buatkan hehehe 😁👏

    ReplyDelete
    Replies
    1. Style tau sis hawa buat! Sejuk je nanti semua orang masuk blog elsa hahaha. Tunggu tunggu

      Delete
  7. elsa lom tukar header blog lah lagi..tak sabar nak tengok..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe nanti tau nanti tau. In Shaa Allah one day hakhak

      Delete
  8. tak sabar nak tgk hasil design baru akak hehehe

    ReplyDelete
  9. semakin murah rezeki sis Hawa, tahniah 😄 semoga terus masyukkk kaching kaching, ameeen. lama x bw ke blog Elsa, aritu nak bw tapi xdan. insyaAllah mlm ni nak terjah blog dia

    ReplyDelete
  10. wahhh.. hasil kerja sis mmg busyra suka. :) msti cntik nak tngok nnti di blog elsa. :)

    ReplyDelete