Full Edit Blog Untuk ANISVITA SHOP

14:09

Tempahan ini datangnya dari Puan Hairul Nisah atau lebih di kenali sebagai Anis. Beliau merupakan salah seorang pengedar dan peniaga produk Shaklee yang berjaya. Tempahan ini di buat untuk blog bisnesnya yang di beri nama ANIS VITA SHOP. Ini adalah wajah blog milik Puan Anis sebelum di makeover.


Selepas memahami apakah ciri-ciri design yang di idamkan maka aku pun mulakan operasi mengedit sebuah template untuk Anis. Kod warna yang telah di pilih oleh Anis ialah #f1367e dan #a0d2b9

Seperti biasa aku memang risau kalau servis yang aku berikan tidak menetapi kehendak pelanggan namun apabila Anis memberi reaksi yang positif automatik aku berasa lega dan bersyukur. Mujurlah.. Inilah dia reaksi positif dari Anis setelah blognya selesai di makeover.


Alhamdulillah, Anis juga memberi kepercayaan sekali lagi pada aku untuk mengedit satu lagi blog miliknya. Aku sangat-sangat happy sebab dapat buat Anis gembira. Tentu awak nak lihat bagaimana wajah blog Anis sekarang kan?

Taraaa....

 [ SELEPAS ]


[ WAJAH KESELURUHAN TEMPLATE ]

Tempahan di buat berserta dengan watermark logo.


Apa pendapat awak? Ok ke tidak?Yang pasti aku happy sesangat sebab dapat buat rakan blogger lain gembira. Seperti biasa jika berminat untuk dapatkan servis edit blog, header dan sebagainya, sila emailkan ke: rosebirumuda@gmail.com atau mesej terus ke inbox FB ni.

JOM KITA SINGGAH DI BLOG ANIS BERAMAI-RAMAI DI http://anisvitashop.blogspot.my/

You Might Also Like

3 comments

  1. cantik makeover blog tu dan sesuai untuk perkenal product yang dijual..

    ReplyDelete
  2. Perubahan yang sangat menarik.
    Syabas.

    ReplyDelete
  3. cantik la makeover blog ni...
    sweet semua ...

    ReplyDelete